Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2019

Правоохоронцями повідомлено про підозру мешканцю Хмельниччини, який організував збут незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів

Прокуратурою Хмельницької області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Хмельницькій області вживаються заходи щодо викриття та припинення діяльності нелегальних автозаправних станцій, з яких всупереч вимог законодавства, без належних дозвільних документів здійснювається продаж паливно-мастильних матеріалів сумнівної якості.
 

Так, у межах досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України, наприкінці минулого року встановлено, що на автозаправній станції, розташованій на території Хмельницького району, реалізовувалися незаконно виготовлені паливно-мастильні матеріали під виглядом дизельного палива.
 

Під час проведення санкціонованого обшуку на зазначеній автозаправній станції виявлено та вилучено понад 1,6 тонн незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів та обладнання для його реалізації.
 

Відповідно до висновків експертних досліджень вказане пальне не відповідає вимогам ДСТУ.
 

Як повідомив начальник галузевого відділу прокуратури області Олег Львовський, в ході досудового розслідування кримінального провадження правоохоронцями зібрано достатню кількість доказів для оголошення особі, яка з метою особистого збагачення організувала продаж незаконно виготовленого пального, про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою та збут підакцизних товарів).
 

Стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на встановлення усіх обставин кримінального правопорушення та завершення досудового розслідування.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2106