Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2019

За незаконну порубку дерев на території Деражнянського району судитимуть лісника

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури, слідчим відділенням Деражнянського відділення Летичівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області завершено досудове розслідування за фактом незаконної порубки лісу.
 

Встановлено, що лісник, з метою особистого збагачення та без будь-яких дозвільних документів, організував незаконну порубку дерев породи сосна на території лісогосподарського підприємства, розташованого у Деражнянському районі. В подальшому отриману деревину зловмисник привласнив та використав на власний розсуд.
 

Як повідомив начальник відділу місцевої прокуратури Віталій Гриньків, загальний розмір шкоди, заподіяної вчиненим кримінальним правопорушенням, складає майже 66 тис. грн.
 

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні за ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка дерев у лісах, що завдало істотної шкоди) направлено для розгляду до суду.
 

Довідково: санкція статті 246 Кримінального кодексу України передбачає альтернативні покарання у виді штрафу, арешту на строк до 6 місяців, обмеження волі на строк до 3 років та позбавлення волі на той самий строк.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1899