Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.01.2019

Винуватця дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинула жінка та травмувалась її 2-річна дитина, засуджено до 8 років позбавлення волі

Стороною обвинувачення у суді доведено вину 37-річного шепетівчанина, який, керуючи автомобілем «Mercedes C220» 1 січня минулого року на пішохідному переході у м. Шепетівка збив 21-річну жінку і її 2-річну дитину та зник з місця події.
 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди матір від численних тілесних ушкоджень загинула на місці події, а дівчинку у важкому стані було доставлено до лікувального закладу.
 

Чоловік обвинувачувався не лише у вчиненні смертельної дорожньо-транспортної пригоди, оскільки за результатами досудового розслідування ряду інших кримінальних проваджень зібрано достатню кількість доказів у вчиненні ним злочинів проти життя та здоров’я особи, громадської безпеки та порядку, у сфері обігу наркотичних засобів.
 

За результатами судового розгляду матеріалів кримінального провадження зловмисника визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого), ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження з вогнепальною зброєю), ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч.1 ст.309 (незаконне придбання, перевезення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України.
 

Як повідомив керівник Шепетівської місцевої прокуратури Іван Комар, вироком Шепетівського міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1762