Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.01.2019

На Хмельниччині повідомлено про підозру чоловікові, який напав на продуктовий магазин та ломбард

За процесуального керівництва Нетішинського відділу Шепетівської місцевої прокуратури слідчими СВ Нетішинського ВП Славутського ВП ГУНП в Хмельницькій області повідомлено про підозру жителю міста Нетішина у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений особою, яка раніше вчинила такий злочин).
 
Чоловік підозрюється у скоєнні наприкінці 2018 року розбійних нападів на місцевий продуктовий магазин і ломбард.
 
У жовтні потерпілою зловмисника стала продавчиня продуктового магазину. Одягнувши одяг, який частково прикривав обличчя, та озброївшись саморобним зліпком пістолета та вибухового пристрою, злочинець зайшов у приміщення і почав погрожувати, вимагаючи передати йому виручку.
 
Налякана жінка віддала грабіжнику півтисячі гривень. Покидаючи місце пригоди, розбійник залишив на прилавку муляж вибухівки та погрожував, що підірве її, якщо та викличе поліцію.
 
Другий розбійний напад підозрюваний вчинив у кінці грудня. Для маскування одягнув медичну маску. Видаючи себе за клієнта місцевого ломбарду, почав розглядати золотий браслет вагою 28 грамів. Потім витягнув муляж вибухівки і, пригрозивши вибухом, утік з прикрасою.
 
Правоохоронці встановили особу розбійника, опрацювавши дані з камер відеоспостереження. Ним виявився 46-річний місцевий житель, який офіційно ніде не працював.
 
Слідчим суддею Нетішинського міського суду 28.12.2018 вказаній особі обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
На даний час досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на завершення досудового розслідування.
 
Довідково: санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років із конфіскацією майна
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2474