Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2018

На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який, перебуваючи під дією наркотичних речовин, вбив вагітну дружину

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом прокуратури області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом вбивства 27-річної хмельничанки.
 

У травні цього року її 32-річний співмешканець, перебуваючи під дією наркотичних засобів, влаштував із цивільною дружиною суперечку, в ході якої вбив її шляхом удушення.
 

Не зупинило кривдника і те, що жінка перебувало у стані вагітності.
 

Після вчиненого зловмисник залишив тіло потерпілої у квартирі та втік з місця події, однак наступного дня був затриманий працівниками поліції.
 

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Сергій Наконечний, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності) Кримінального кодексу України направлено для розгляду до Хмельницького міськрайонного суду.
 

Обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання від вартою.
 


Довідково: санкція ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2252