Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2018

Прокурор Хмельницької області Олег Синишин представив колективу Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури нового керівника

13 листопада прокурор Хмельницької області Олег Синишин представив колективу Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, керівникам органів державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронних відомств та суду керівника місцевої прокуратури  - радника юстиції Олександра Гончара.
 

Призначено Олександра Гончара на цю посаду наказом Генерального прокурора за рекомендацією Ради прокурорів України.
 

Представляючи нового керівника, прокурор області висловив впевненість у тому, що його чималий досвід роботи в органах прокуратури та професіоналізм дозволить зберегти наступальні позиції у роботі колективу та забезпечити ефективну роботу.
 

Окрім того, Олег Синишин  наголосив на напрямках роботи, які наразі потребують особливої уваги. Це протидія розкраданню бюджетних коштів, зокрема, виділених на будівництво та ремонт автомобільних доріг, викриття корупціонерів, припинення незаконних земельних оборудок та вирубки лісів, діяльності нелегальних АЗС.

Довідково:

Гончар Олександр Валентинович народився у 1980 році. Юридичну освіту здобув у Львівському національному університеті ім. І. Франка. В органах прокуратури працює з 2001 року. Займав посади помічника прокурора та старшого слідчого прокуратури міста Кам’янця-Подільського, заступника прокурора Полонського району, начальника слідчого відділу прокуратури області. Перед призначенням на посаду працював заступником керівника Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури.
 

Кам’янець-Подільська місцева прокуратура забезпечує законність на території міста Кам’янця-Подільського, Кам’янець-Подільського району, Дунаєвецького та Новоушицького районів.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2908