Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2018

В обласному центрі судитимуть 16-річного юнака, який за допомогою мобільного додатку «Telegram» мав намір розповсюджувати психотропні речовини

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділом Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області завершено досудове розслідування за фактом придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин.
 

Викрито зловмисника працівниками поліції під час нічного патрулювання центру міста у серпні цього року. Правоохоронці відразу звернули увагу на юнака, який, помітивши поліцейських, почав підозріло себе поводити.
 

Виявилось, що така поведінка 16-річного хмельничанина була небезпідставною та викликаною тим, що у своєму ранці він зберігав психотропну речовину амфетамін, а також порожні поліетиленові пакетики та маленькі ваги, які використовував для фасування забороненої речовини.
 

Психотропну речовину, хлопець мав намір розповсюджувати шляхом створення так званих «закладок», використовуючи мобільний додаток «Telegram».
 

За доставку пакетиків з амфетаміном до місця «закладок» він  мав отримати по 40 гривень за кожний.
 

Як повідомив перший заступник керівника Хмельницької місцевої прокуратури Павло Маслюк, за результатами досудового розслідування обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрою у вчиненні неповнолітнім кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин) Кримінального кодексу України направлено для розгляду до суду.
 

 
Довідково: санкція вказаної статі передбачає покарання у виді позбавлення волі до 8 років.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1994