Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2018

Запрошуємо студентів-правників взяти участь у конкурсі наукових та творчих робіт щодо подолання корупції

Генеральна прокуратура України та Міністерство освіти і науки України розпочали прийом заявок на Всеукраїнський конкурс наукових та творчих робіт з прокурорсько-слідчої діяльності.
 

Взяти участь у конкурсі можуть студенти вишів, які навчаються за спеціальністю «Право». Тема конкурсної роботи: «10 кроків прокурора до подолання корупції».
 

За умовами конкурсу учасники мають надіслати роботи до регіональної прокуратури, на території юрисдикції якої розташований вищий навчальний заклад, до 17 жовтня 2018 року. У прокуратурі Хмельниччини роботи очікуються на електронну адресу [email protected].
 

В листі конкурсанту необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові, вищий навчальний заклад, у якому навчаєтесь, курс та спеціальність, а також засоби зв’язку – телефон, електронну адресу.
 

Надалі конкурсна комісія, створена на базі прокуратури області, обере 3 кращі роботи від свого регіону та направить їх до Генеральної прокуратури України.
 

У фіналі конкурсу найкращі роботи визначить комісія, до складу якої увійдуть фахівці прокуратури, МОН України, вишів та наукових установ.
 

Нагородження переможців проведуть до 1 грудня 2018 року. Крім того, найкращі роботи опублікують у щомісячному виданні «Вісник Прокуратури».
 
 
 

кількість переглядів: 2010