Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2018

За умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть особи, судитимуть жителя Деражнянського району

За результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом Деражнянського відділу Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділенням Держнянського відділення Летичівського відділу Головного управління Національної поліції в області, затверджено та направлено до суду обвинувальний акт за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого.
 

Встановлено, що у червні цього року в с. Буцневе Деражняського району між двома молодиками виник конфлікт. Тоді 30-річний зловмисник наніс своєму 19-річному опоненту ряд ударів в голову, від яких потерпілий помер наступного дня у лікарні, так і не прийшовши до свідомості.
 

За клопотанням сторони обвинувачення підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 

Як повідомив заступник керівника Хмельницької місцевої прокуратури Олександр Терлецький, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України направлено для розгляду до суду.
 


Довідково: санкція ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2169