Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2018

До 10 років позбавлення волі засуджено хмельничанина, який вбив чоловіка своєї співмешканки

Державним обвинуваченням, яке здійснювали працівники галузевого відділу прокуратури області, у суді доведено вину 29-річного хмельничанина у вбивстві чоловіка його співмешканки.
 

Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва прокуратури області здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що вбивство сталось на ґрунті особистих неприязних відносин під час спільного розпивання алкогольних напоїв.
 

Перебуваючи в помешканні зловмисника, 48-річний потерпілий почав дорікати своїй дружині у тому, що вона лишила його разом з двома неповнолітніми дітьми та живе із іншим чоловіком.
 

Обурений співмешканець жінки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на почуті зауваження відреагував агресивно, вхопив кухонного ножа та наніс ним удари своєму опоненту.
 

Другий удар чоловіка був смертельним та потерпілий помер від крововтрати на місці події.
 

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
 

Вироком Хмельницького міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2088