Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2018

Мешканець Хмельницького району, який вбив рідного батька, відбуватиме покарання у виді 8 років позбавлення волі

Обвинувачами Хмельницької місцевої прокуратури у суді доведено вину 33-річного жителя с. Гвардійське Хмельницького району у вбивстві рідного батька.
 

Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва прокуратури здійснювалося слідчим відділенням районного відділення Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що у жовтні минулого року зловмисник, повернувшись з-за кордону, влаштовував вдома святкування з цієї нагоди. Під час зустрічей з друзями не обійшлось без алкогольних напоїв.
 

Ввечері, між рідними, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, виникла суперечка, що переросла в бійку.
 

Тоді, розлючений син, бажаючи позбавити свого 58-річного батька життя, наніс йому щонайменше 10 ударів в область голови і тулуба та, аби довести свій злочинний умисел до кінця, душив його.
 

Внаслідок таких тілесних ушкоджень чоловік помер на місці злочину.
 

Після вчиненого нетверезий зловмисник ліг спати, а коли усвідомив  що накоїв – покликав на допомогу сусідів, які викликали медиків.
 

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Віталій Довгань, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).
 

Вироком Хмельницького міськрайонного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2381