Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2018

Хмельницькою місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт відносно чоловіка, який позбавив життя дружину, залишивши у небезпечному стані

За належного процесуального керівництва прокурорів Деражнянського відділу Хмельницької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, залишенні особи, яка перебувала в небезпечному для життя стані, без допомоги, а також відкритого викрадення майна та незаконного носіння холодної зброї.

Подія сталася 27 квітня цього року в одному із сіл Деражнянського району.

Обвинувачений, місцевий житель, раніше неодноразово судимий за вчинення тяжких умисних злочинів, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на грунті особистих неприязних відносин умисно наніс удар ножем в стегнову ділянку ноги своєї дружини.

У подальшому, усвідомлюючи, що остання знаходиться в небезпечному для життя стані, залишив її без допомоги, внаслідок чого вона померла в реанімаційному відділенні Деражнянської районної лікарні.

Крім цього, злочинець після спричинення тілесних ушкоджень відкрито заволодів мобільним телефоном потерпілої.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 121, ч. 3 ст. 135, ч. 2  ст. 186, ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України, на сьогодні перебуває на розгляді в Хмельницькому міськрайонному суді.

Обвинувачений продовжує утримуватися під вартою.

Довідково: максимальна міра покарання за вчинення вищевказаних злочинів передбачає до 10 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1910