Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2018

Винуватця дорожньо-транспортної пригоди поблизу м. Кам’янця-Подільського, внаслідок якої загинуло троє осіб, засуджено до 7 років позбавлення волі

Працівниками галузевого відділу прокуратури області у суді доведено вину мешканця м. Кам’янця-Подільського у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило летальні наслідки.
 

Подія сталась у вересні минулого року поблизу с. Гуменці Кам’янець-Подільського району.
 

Досудовим розслідуванням, яке за процесуального керівництва прокуратури області здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області, встановлено, що водій автомобіля марки Chevrolet Aveo, який рухався в напрямку м. Кам’янця-Подільського, з метою виконання обгону автопоїзда, на перехресті виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем Toyota Supra.
 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій зустрічного автомобіля отримав тяжкі тілесні ушкодження, його пасажир та двоє пасажирів Chevrolet Aveo - ушкодження несумісні з життям.
 

«Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286  Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб)», - повідомив начальник відділу прокуратури області Сергій Наконечний.
 

Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, який наразі законної сили не набрав та може бути оскаржений в апеляційному порядку, засудженому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2351