Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2018

На семінарі у прокуратурі Хмельницької області обговорили питання застосування новел процесуального законодавства України під час здійсненна представництва інтересів держави в суді (ФОТО)

Сьогодні, 23 лютого 2018 року, у прокуратурі області проведено семінар з питань впровадження у практичній діяльності органів прокуратури новел законодавства в частині адміністративного, господарського та цивільного судочинства.
 

Відкриваючи захід прокурор області Олег Синишин відмітив, що конституційну функцію представництва інтересів держави органи прокуратури Хмельниччини здійснюють гідно. Її результат – це повернуті землі, майно, сплачені до бюджету кошти.
 

Необхідність у проведенні такого семінару, на переконання керівника прокуратури, викликана необхідністю своєчасного реагування на  порушення державних інтересів, передусім у сфері земельних відносин, при розпорядженні майном держави та територіальних громад, бюджетними коштами тощо. Тому, аби повсякчас активно протидіяти цим явищам, прокурори повинні не лише досконало володіти знаннями, але й вміло застосовувати їх на практиці.
 

В роботі семінару, окрім працівників галузевого відділу прокуратури області, керівників та прокурорів місцевих прокуратур, відповідальних за здійснення представництва інтересів держави в суді, участь взяла старший викладач Національної академії прокуратури України Наталія Чайковська та суддя господарського суду Хмельницької області Сергій Заверуха.

Навчальний захід відбувся у формі конструктивної дискусії, під час якої присутні обмінялись думками, позитивним досвідом та пропозиціями щодо шляхів вирішення проблемних питань.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2479