Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.06.2016

У Полонному виявлено розтрату 200 тис грн. державних коштів на фіктивну реконструкцію очисних споруд

    Полонським відділом Шепетівської місцевої прокуратури встановлено, що у грудні 2015 року посадові особи управління житлово-комунального господарства Хмельницької обласної державної адміністрації за попередньою змовою з представниками приватного підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, підписали фіктивні акти виконаних робіт з реконструкції очисних споруд у місті Полонне.
    Зокрема, за цими документами передбачено перекриття лабораторії, загально-будівельні роботи по відстійниках та облаштування огорожі. Незважаючи на те, що зазначені роботи підприємством фактично не були виконані або виконані не в повному обсязі, управлінням ЖКГ їх повністю профінансовано на загальну суму понад 200 тис. грн., чим завдано збитків державі.
    Керівник місцевої прокуратури Іван Комар повідомив, що за вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) КК України. Досудове розслідування доручено територіальному відділу поліції.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2451