Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2015

За реагування прокуратури бюджет міста Хмельницького отримає більше півмільйона гривень

    Господарський суд Хмельницької області підтримав позицію прокуратури міста Хмельницького щодо стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю 552 тисяч гривень.
    Цю суму ТОВ заборгувало місцевому бюджету як кошти на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури обласного центру відповідно до умов договору, укладеного з міською радою.
    Як повідомив прокурор міста Олександр Базан, Зазначене товариство є замовником будівництва 90-квартирного житлового будинку з іншими приміщеннями та гаражами по вул. Староконстянтинівське шосе. Згідно із законодавством замовник повинен взяти пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури населеного пункту, розмір якої визначається договором.
    Враховуючи те, що ТОВ тривалий час не виконувало договірні зобов’язання зі своєчасної і повної сплати пайового внеску, прокуратура Хмельницького в інтересах держави в особі міської ради звернулася в суд з позовом про стягнення заборгованих коштів.
    Рішенням суду позовні вимоги прокуратури задоволено та боржника зобов’язано сплатити понад півмільйона гривень до міського бюджету.
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2168