Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2023

На Хмельниччині судитимуть чоловіка за озброєний розбійний напад на банк (ФОТО)

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 48-річного мешканця Кам’янеччини за фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України).
 
За даними слідства, 5 квітня 2023 року близько 9-ї ранку у м. Дунаївці Кам’янець-Подільського району місцевий житель вчинив розбійний напад на банківську установу.
 
Погрожуючи начальнику відділення банку пістолетом, він змусив його зачинити двері. Підійшов до каси та наказав касиру віддати усі гроші. Жінка передала озброєному чоловіку понад 160 тис грн, а той, схопивши гроші, сів в авто та зник з місця вчинення злочину.
 
Керуючий відділенням банку викликав поліцію та повідомив, що впізнав у нападникові їхнього клієнта.
 
Правоохоронці розшукали чоловіка та затримали.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП у Хмельницькій області за оперативного супроводу працівників карного розшуку.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 713