Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.09.2022

Вкрала телефон у підлітка та намагалась підкупити слідчого – судитимуть жительку Житомирщини

У травні цього року 52-річна жінка викрала мобільний телефон у 16-річного підлітка, який той необачно поклав на прилавок в магазині у м. Шепетівка.
 
Коли її викрили на вчиненому, винахідлива особа вирішила «домовитись» зі слідчим, який розслідував провадження, та запропонувала йому 2000 грн за не притягнення її до відповідальності.
 
Вона прийшла до правоохоронця в робочий кабінет та поклала гроші на робочий стіл. Жінку було затримано на місці події, а грошові кошти вилучено.
 
Наразі прокурори Шепетівської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно зловмисниці за фактами крадіжки в умовах воєнного стану та спроби підкупу слідчого (ч. 4 ст. 185, ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України).
 
Їй загрожує до 8 років позбавлення волі.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими Шепетівського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1107