Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2022

За принципової позиції Хмельницької окружної прокуратури на потреби Збройних сил України передано ще один транспортний засіб

За публічного обвинувачення Хмельницької окружної прокуратури суд визнав винним трьох хмельничан у вчиненні замаху на крадіжку за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України).
 
За даними слідства, у 2020 році троє працівників локомотивного депо злили з паливної системи локомотива майже тонну пального.
 
Однак коли почали переносити каністри з дизелем до автомобіля, який належав одному із співучасників, були затримані працівниками воєнізованої охорони АТ «Укрзалізниця».
 
Вироком Ярмолинецького районного суду їх було визнано винними у замаху на вчинення злочину, а автомобіль «RENAULT Trafic» - повернуто власнику.
 
Не погоджуючись з вироком суду, в частині вирішення долі речового доказу, прокурори оскаржили його в апеляційному порядку.
 
За результатами апеляційного розгляду автомобіль «RENAULT Trafic» вартістю майже 350 тис грн конфісковано та передано на потреби Збройних сил України.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1626