Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2022

Двоє загиблих та одна людина важко травмована у ДТП на Хмельниччині – водію повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими ГУНП в області повідомлено про підозру 48-річному кропивничанину за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб).
 

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 03 травня 2022 року, поблизу с. Чабани Хмельницького району.
 

За даними слідства, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Рено», підозрюваний виїхав на смугу зустрічного руху, якою рухався автомобіль «Опель» під керуванням 50-річного мешканця Запорізької області.
 

В результаті зіткнення водій транспортного засобу, який їхав відведеною для нього смугою, та одна з його пасажирок загинули. Ще одна жінка з  автомобіля «Опель» перебуває в реанімаційному відділенні обласної лікарні.
 

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, до суду подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 
Довідково: санкція ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1440