Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2022

Зброя і кара - прокуратура закликає повідомляти про випадки незаконного поводження зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою

Органи прокуратури Хмельниччини продовжують виконання своїх процесуальних функцій.

За останній місяць в Єдиному реєстрі досудових розслідувань зареєстровано 15 кримінальних проваджень за фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами (ст. 263 Кримінального кодексу України).

До прикладу, 14 березня в обласному центрі затримано 49-річного чоловіка, у якого виявили 350 гр тротилу. Підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Звертаємо увагу! Громадяни, які незаконно зберігають зброю, боєприпаси чи вибухівку - мають можливість добровільно роззброїтись без притягнення до кримінальної відповідальності відповідно до ч. 3 ст. 263 Кримінального Кодексу України.

Якщо Ви знайшли вибухонебезпечні предмети або маєте інформацію про тих, хто їх незаконно зберігає, повідомляйте про це до поліції.
 
Довідково: санкція ст. 263 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

кількість переглядів: 82