Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2021

У своє 30-річчя прокуратура Хмельниччини долучилась до збереження найціннішого – здоров’я та життя людини (ФОТО)

Сьогодні органи прокуратури України святкують своє 30-річчя.
 

Історія сучасної прокуратури розпочалась із проголошенням незалежності України та прийняттям 05 листопада 1991 року Закону України «Про прокуратуру».
 

Разом із становленням та розвитком державності відбувались якісні та неповоротні зміни і у системі органів прокуратури.
 

Упродовж тридцятиліття інституція долала непрості періоди історії, крок за кроком напрацьовувала найефективнішу модель своє діяльності для захисту інтересів держави в цілому та кожного члена суспільства окремо.
 

Професійне свято прокурори краю вирішили відсвяткувати доброю справою.
 

За сприяння голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія вивчено потреби закладів охорони здоров’я у медичному обладнанні, необхідному для лікування пацієнтів, котрі борються із коронавірусною інфекцією COVID-19.
 

З’ясовано гостру необхідність Віньковецької багатопрофільної лікарні у кисневому концентраторі вартістю майже 18 тис грн, Дунаєвецької багатопрофільної лікарні – у станції цілодобового моніторингу хворих вартістю 272 тис грн та Хмельницької центральної районної лікарні – в облаштуванні кисневої мережі вартістю 175 тис грн.
 

Зокрема, за словами головного лікаря Хмельницької центральної районної лікарні Олександра Костюка киснева мережа може забезпечити надання ефективної допомоги для сорока хворих на COVID-19.
 

Працівники органів прокуратури відрахували кошти зі своєї заробітної плати та, об’єднавши зусилля, закупили потрібне обладнання для лікувальних закладів.
 

«Ніщо не може бути ціннішим за життя та здоров’я людини. Дякую усім працівникам прокуратури, які долучились до цієї ініціативи! Ми раді знати, що наші подарунки допоможуть зберегти життя не одного мешканця краю!», - відмітив очільник відомства Олексій Олійник.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 2284