Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2021

Хмельницькою обласною прокуратурою укладено угоду про співпрацю з Національною академією Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького

Керівником Хмельницької обласної прокуратури Олексієм Олійником та ректором Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького Олександром Луцьким підписано Меморандум про співпрацю.
 

Метою цієї угоди є налагодження прямих зв’язків між прокуратурою та студентською молоддю, здійснення просвітницької роботи, спрямованої на підвищення правосвідомості студентів і курсантів та формування правової культури здобувачів вищої освіти.
 

Сторони домовились про об’єднання своїх зусиль з метою проведення спільних навчальних та інформаційних заходів на правову тематику, методичну та практичну взаємодію.
 

Олексій Олійник та Олександр Луцький висловили сподівання на плідну співпрацю та одержання ефективних результатів від неї.
 

Студенти Академії уже долучилися в якості спостерігачів до судового  розгляду кримінальних проваджень за участі прокурорів органів прокуратури області та отримали нові знання.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1410