Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.07.2021

До 12 років ув’язнення загрожує хмельничанину, який розповсюджував дитячу порнографію (ФОТО)

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за фактом розповсюдження у мережі Інтернет дитячої порнографії (ч. 4 ст. 301, ч. 3 ст. 301-1 Кримінального кодексу України).
 

За даними слідства, 21-річний мешканець обласного центру брав участь у закритих спеціалізованих тематичних форумах, де за грошову винагороду збував заборонений контент. Для розповсюдження порнографії також використовував соціальні мережі.
 

Під час обшуків у його будинку правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, а також виявили докази причетності чоловіка до поширення порнографічної відеопродукції.
 

Йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Національної поліції в області.
 

Протиправну діяльність припинено спільно зі співробітниками відділу протидії кіберзлочинам в Хмельницькій області Департаменту кіберполіції Національної поліції України.
 
 
Довідково: за вчинене обвинуваченому загрожує до 12 років позбавлення волі.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури
 
 
 

кількість переглядів: 1551