Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.05.2021

Колишнього інспектора виправної колонії судитимуть за спробу пронести в установу канабіс

Хмельницькою обласною прокуратурою до суду направлено обвинувальний акт за ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою їх збуту, а також замах на їх збут у місця позбавлення волі) відносно колишнього інспектора Замкової виправної колонії №58.
 

Обвинувачений працював наглядачем у секторі тримання чоловіків, засуджених до довічного позбавлення волі, та на прохання одного із них у січні цього року намагався пронести до установи канабіс.
 

Передати заздалегідь придбаний наркотичний засіб «замовнику» 19-річний зловмисник не зміг, оскільки заборонену речовину було виявлено працівниками колонії.
 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за вказаним фактом проводилось слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому.
 

Окрім того, триває досудове розслідування за підозрою у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого).
 

Нагадаємо, що 20 лютого в одному із розважальних закладів м. Ізяслав чоловік вдарив неповнолітнього місцевого мешканця кулаком в обличчя, від чого потерпілий впав на землю та втратив свідомість.
 

Майже місяць за життя юнака боролись лікарі, однак усі зусилля виявились марними.
 

Підозрюваний перебуває під вартою.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1469