Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2021

85 тисяч гривень штрафу та знищення фальсифікату – винесено вирок за фактом збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів та алкоголю (ФОТО)

За результатами процесуального керівництва та підтримання обвинувачення працівниками Хмельницької обласної прокуратури винним у зберіганні та збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв та тютюнових виробів визнано місцевого підприємця (ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України).
 

Протиправну діяльність чоловік здійснював на території одного із ринків обласного центру.
 

У січні цього року із торговельних кіосків вилучено більше 1600 пачок сигарет без марок акцизного податку та 200 літрів незаконно виготовленої горілки, розлитої у картонну тару типу «Bag-in-Box» та ПЕТ-пляшки різної емності.
 

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби в області, підозрюваний розкаявся у вчиненому та визнав свою винуватість.
 

«Відповідно до вироку Хмельницького міськрайонного суду йому призначено покарання у виді 85 тис грн штрафу з конфіскацією та знищенням вилученого фальсифікату», – повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1635