Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2021

Колишнього інспектора виправної колонії підозрюють у спробі пронести в установу канабіс

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання та зберігання особливо небезпечних наркотичних засобів з метою їх збуту) колишньому інспектору Замкової виправної колонії №58.
 

Підозрюваний працював наглядачем у секторі тримання чоловіків, засуджених до довічного позбавлення волі.
 

У січні цього року на прохання одного із засуджених він придбав згорток з канабісом та намагався пронести його до установи.
 

Передати наркотичний засіб «замовнику» зловмисник не зміг, оскільки заборонену речовину було виявлено працівниками колонії.
 

Окрім того, колишній працівник колонії підозрюється у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень юнаку в м. Ізяслав.
 

Нагадаємо, що 20 лютого в одному із розважальних закладів між ним та неповнолітнім місцевим мешканцем виник конфлікт. Тоді 19-річний чоловік вдарив потерпілого кулаком в обличчя, від чого він впав на землю та втратив свідомість.
 

Майже місяць за життя юнака боролись лікарі, однак усі зусилля виявились марними.
 

Ці дії підозрюваного, який перебуває під вартою, кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого).
 

У кримінальних провадженнях тривають слідчі дії.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1354