Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2021

На Хмельниччині попереджено реалізацію фальсифікованого алкоголю – вилучено 1 600 літрів продукції (ФОТО)

Хмельницькою обласною прокуратурою спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Хмельницькій області в рамках кримінального провадження попереджено збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв.
 

Під час проведення санкціонованих обшуків у торгівельно-складських приміщеннях на території одного з районних центрів області вилучено понад 1600 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв під виглядом горілки та коньяку.
 

Обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 199, ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання з метою збуту та збут підакцизних товарів з підробленими марками акцизного податку).
 

Встановлено, що двоє спільників купували, а потім через торгову точку, а також додатки VIBER та TELEGRAM збували незаконно виготовлену горілку.
 

Окрім того під виглядом коньяку спритники продавали незаконно придбану водно-спиртову суміш у пляшках з підробленими марками акцизного податку або без них.
 

Як повідомив начальник відділу обласної прокуратури Олег Львовський, завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів.
 

Загальна вартість вилученого майна становить понад 300 тис грн.
 

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1622