Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2021

До суду направлено обвинувальний акт відносно мешканки Хмельницького району, яка до смерті побила 4-річну доньку

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчими районного відділення Хмельницького відділу ГУНП в області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом смерті 4-річної дівчинки.
 

Вкоротила віку малолітній її матір – 34-річна мешканка с. Ходаківці Хмельницького району.
 

Кривдниця стверджує, що завдала тілесних ушкоджень доньці через її погану поведінку. Била маленьку в усі частини тіла, у тому числі голову.
 

Травмовану дитину із численними саднами, переломом руки та закритою черепно-мозковою травмою у жовтні минулого року було госпіталізовано до реанімаційного відділення дитячої лікарні. Медики боролись за її життя майже місяць, однак усі зусилля виявились марними.
 

За результатами досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів вчинення вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального  кодексу України (умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого).
 

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно підозрюваної, яка утримується під вартою, направлено для розгляду до Хмельницького міськрайонного суду.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2224