Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2020

На Хмельниччині ексдиректору підприємства повідомлено про підозру в ухиленні від сплати до бюджету понад 3,7 млн грн податків

Правоохоронними органами Хмельниччини вживаються заходи щодо викриття фактів умисного ухилення від сплати податків суб’єктами господарської діяльності.
 

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби обласної прокуратури Олег Львовський, обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 212 КК України.
 

Під час досудового розслідування встановлено, що упродовж 2013-2017 років засновник та керівник одного із підприємств області під час продажу майнових прав на нежитлове приміщення не нарахував податкові зобов’язання з податку на додану вартість та не сплатив до державного бюджету 3,7 млн грн.
 

Завдяки вжитим обласною прокуратурою у взаємодії з працівниками Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області скоординованим заходам, вказаній особі повідомлено про підозру в ухиленні від сплати податків у значних розмірах.
 

Наразі стороною обвинувачення вживається комплекс заходів, спрямованих на встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення та завершення досудового розслідування.
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1846