Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2020

За розбійний напад на літніх людей мешканця Хмельниччини засуджено до 8 років позбавлення волі

Працівниками Городоцької місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця Хмельниччини у вчиненні розбою, поєднаного з проникненням у житло.
 

У червні цього року, перебуваючи у с. Стріхівці Ярмолинецького району, 28-річний чоловік, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, вирішив збагатитись злочинним шляхом.
 

У результаті проведеного за процесуального керівництва місцевої прокуратури слідчим відділом Ярмолинецького відділу поліції ГУНП в області досудового розслідування встановлено, що близько опівночі молодик, прихопивши з собою ніж, через вікно проник у будинок, де перебувало двоє людей похилого віку.
 

Реалізуючи злочинний намір на заволодіння чужим майном, погрожуючи ножем, розбійник вимагав віддати йому грошові кошти та золоті вироби, а коли господарі повідомили, що нічого цінного не мають, перейшов до застосування насильства.
 

Заволодівши сотнею гривень – єдиними коштами, що були у потерпілих,  зловмисник покинув місце злочину.
 

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Ігор Бантюк, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчиняла розбій та поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.
 

Вироком Ярмолинецького районного суду засудженому призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1616