Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2020

Колективу Хмельницької обласної прокуратури представили керівника - Олексія Олійника

Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца представив колективу Хмельницької обласної прокуратури керівника - Олійника Олексія.


Заступник Генерального прокурора відзначив, що на виконання вимог Закону, проведено реформу регіональних прокуратур та з 11 вересня 2020 року розпочали роботу обласні прокуратури. Працівники обласної прокуратури успішно пройшли атестацію, підтвердивши свою професійну кваліфікацію та доброчесність.


Ігор Мустеца охарактеризував новопризначеного керівника обласної прокуратури як професіонала, умілого організатора та принципового керівника, якому Генеральний прокурор довірила забезпечити роботу Хмельницької обласної прокуратури на належному рівні.


У свою чергу, Олексій Олійник подякував за довіру та запевнив, що спільно із колективом прокуратури Хмельниччини докладе максимум зусиль для ефективного виконання поставлених перед органами прокуратури регіону завдань.
 
Довідково: Олексій Олійник роботу в органах прокуратури розпочав у 2002 році на посаді помічника прокурора Деражнянського району Хмельницької області, згодом обіймав керівні посади в органах прокуратури Хмельницької області. До призначення на посаду керівника обласної прокуратури займав посаду прокурора відділу запобігання правопорушенням в органах прокуратури управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції Офісу Генерального прокурора.
 
 
 
 
 
Прес-служба Хмельницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2503