Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.06.2020

Шепетівська місцева прокуратура вимагає передачі у комунальну власність майна вартістю більше 400 тис грн

Шепетівська місцева прокуратура звернулась до суду із заявою про передачу безхазяйного нежитлового приміщення площею понад 700 кв м та вартістю 435 тис грн у комунальну власність.
 

Вказана будівля пожежного депо розташована на території одного із селищ Полонського району.
 

З метою забезпечення дотримання порядку визнання нерухомості безхазяйною у місцевій газеті у грудні 2017 року опубліковано оголошення про взяття даного майна на відповідний облік. Після спливу річного строку вказана нерухомість за заявою органу, уповноваженого управляти майном територіальної громади та розпоряджатись ним, може бути передана за рішенням суду у комунальну власність.
 

Однак, незважаючи на те, що з того часу пройшло більше двох років, селищна рада з заявою про передачу майна у її власність до суду не звернулась.
 

Захищаючи інтереси громади, з метою недопущення незаконного заволодіння чи використання вказаного приміщення сторонніми особами, місцева прокуратура подала відповідну заяву до суду самостійно.
 

Як повідомив перший заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Базан, позов перебуває на розгляді у Полонському районному суді Хмельницької області.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2007