Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.05.2020

Правоохоронцями припинено діяльність нелегальних автозаправних станцій у містах Старокостянтинів та Красилів (ФОТО)

Правоохоронними органами Хмельниччини проводиться активна та злагоджена робота, спрямована на протидію діяльності нелегальних автозаправних станцій та автозаправних пунктів на території області.
 

За результатами вжитих заходів, у межах досудового розслідування кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), що здійснюється за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчими відділеннями Старокостянтинівського та Красилівського відділів ГУНП в області, припинено діяльність нелегальних автозаправних станцій у м. Старокостянтинів та м. Красилів.
 

У ході проведення санкціонованих судом обшуків правоохоронцями виявлено та вилучено ємкості із дизельним паливом, устаткування для його продажу та робочі записи.
 

Як повідомив керівник Старокостянтинівської місцевої прокуратури Василь Сліпець, на даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1756