Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2020

Винуватця дорожньо-транспортної пригоди у Ізяславському районі, внаслідок якої загинув пасажир, засуджено до 5 років позбавлення волі

Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури в суді доведено вину водія у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило летальні наслідки.
 

Дорожньо-транспортна пригода сталась у червні минулого року в с. Поліське Ізяславського району.
 

Досудовим розслідуванням встановлено, що водій автомобіля марки «ВАЗ-2109» виїхав за межі проїзної частини та допустив зіткнення з деревом та електроопорою. Внаслідок цього 23-річний пасажир отримав смертельні тілесні ушкодження.
 

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286  Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого).
 

«Вироком Ізяславського районного суду засудженому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 роки», - повідомив керівник місцевої прокуратури Іван Комар.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2142