Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2020

За принципової позиції прокуратури мешканця м. Кам’янця-Подільського за вчинене хуліганство засуджено до 3 років позбавлення волі

За результатами розгляду апеляційної скарги прокуратури, Хмельницьким  апеляційним судом скасовано вирок Кам’янець-Подільського міськрайонного суду в частині кваліфікації та призначення покарання у справі за фактом хуліганства.
 

У результаті проведеного, за процесуального керівництва Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, слідчим відділом Кам’янець-Подільського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області досудового розслідування встановлено, що раніше судимий чоловік, грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, безпричинно наніс потерпілому численні удари заздалегідь заготовленою для цього палицею.
 

Зловмисник не зупинився навіть тоді, коли ця палиця зламалась, а продовжив наносити потерпілому удари підручними предметами.
 

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Олексій Луговий, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України.
 

Вироком апеляційного суду засудженому призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1791