Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2020

На Хмельниччині прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом самовільного заняття земельної ділянки, наданої у користування виправній колонії

Проведеною Шепетівською місцевою прокуратурою перевіркою законності використання майна та земельних ділянок, наданих у користування одній із виправних колоній на території області, встановлено факт самовільного заняття такої земельної ділянки суб’єктом господарювання.
 

Виявлено, що товариство, котре для здійснення підприємницької діяльності орендує, надані державному підприємству на праві оперативного управління, приміщення, поруч із орендованими складами розташувало 13 бочок, пристосованих для випалювання деревного вугілля, та без жодних правових підстав використовує земельну ділянку виправної колонії.
 

Як повідомив керівник Шепетівської місцевої прокуратури Іван Комар, за вказаним фактом прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки), проведення досудового розслідування у якому доручено слідчому відділу Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області.
 

Наразі вживаються заходи щодо встановлення усіх обставин вчинення кримінальних правопорушень та визначення розміру завданої шкоди.
 
 
Пресслужба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1736