Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2019

За принципової позиції прокуратури трьох мешканців Ізяславського району засуджено за умисне вбивство

За апеляційного реагування прокуратури, Хмельницьким  апеляційним судом скасовано вирок Ізяславського районного суду та ухвалено новий вирок у справі за фактом вбивства мешканця с. Комин Ізяславського району.
 

У результаті проведеного, за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури слідчим відділом Ізяславського відділення поліції Славутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, досудового розслідування встановлено, що у вересні 2016 року посеред ночі троє молодиків, змовившись між собою, з метою вбивства проникли в будинок потерпілого.
 

Шляхом нанесення численних ударів заздалегідь приготовленою палицею, зловмисники спричинили 44-річному чоловіку множинні травми і переломи, що і стали причиною смерті.
 

Як повідомив начальник відділу прокуратури області Олексій Луговий, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаних осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб), ч. 1 ст. 162 (незаконне проникнення до житла) КК України.
 

Враховуючи обставини вчинення злочинів засудженим призначено покарання у виді 14, 11 та 10 років позбавлення волі відповідно.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2070