Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2019

Мешканця м. Красилів підозрюють у зайнятті гральним бізнесом

Правоохоронними органами області продовжується системна робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів та притягнення винних до відповідальності.
 

Так, за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчим відділом Красилівського відділом Головного управління Національної поліції в області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за фактом функціонування у м. Красилів забороненого законодавством грального закладу.
 

У жовтні 2017 року діяльність закладу припинена правоохоронцями.
 

За результатами проведеного, в межах вказаного кримінального провадження, санкціонованого обшуку виявлено та вилучено три гральні автомати, а також кошти в сумі 8 тис грн.
 

Висновками судової комп’ютерно-технічної експертизи підтверджено, що вилучена техніка з встановленим програмним забезпеченням відноситься до гральних автоматів типу «відеослот», а результат гри на них носить випадковий характер та не залежить від навиків гравця.
 

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Василь Сліпець, наразі зібрано достатню кількість доказів для оголошення оператору гральних автоматів про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).
 

Органом досудового розслідування вживаються заходи щодо встановлення усіх обставин вчиненого кримінального правопорушення та завершення досудового розслідування.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1935