Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2019

Правоохоронцями Хмельниччини викрито злочинну групу, яка займалась збутом амфетаміну в м. Кам’янці-Подільському

Органами прокуратури в координації з іншими правоохоронцями продовжується системна робота з виявлення злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів.
 

За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської місцевої прокуратури, слідчим відділом Кам’янець-Подільського відділу поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в області викрито злочинну групу, яка займалась незаконним обігом та збутом психотропних речовин.
 

Правоохоронці протягом останніх півроку збирали доказову базу та документували протиправну діяльність двох осіб, які з вересня 2018 року, з метою наживи, незаконно збували на території м. Кам’янця-Подільського психотропну речовину – амфетамін.
 

Під час повторного збуту психотропної речовини, 4 квітня цього року, зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а заборонені в обігу речовини, вилучені за результатами слідчих дій, направлено на проведення судово-хімічної експертизи.
 

Як повідомив заступник керівника місцевої прокуратури Євген Іванов, вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, вчинені повторно та за попередньою змовою групою осіб) КК України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
 

У кримінальному провадженні здійснюється комплекс слідчих (розшукових) дій, спрямованих на всебічне та повне дослідження його обставин.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2113