Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2019

На Хмельниччині молода жінка відповідатиме за вбивство громадянина іншої держави

За процесуального керівництва галузевого відділу прокуратури області слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції викрито особу, яка позбавила життя громадянина Республіки Турція.

Встановлено, що в ніч з 14 на 15 лютого цього року в м. Дунаївці між молодою кам’янчанкою та її знайомим далекобійником, громадянином Туреччини, в салоні вантажного автомобіля відбулася сварка.

На ґрунті неприязних відносин, які раптово виникли між чоловіком та жінкою, остання нанесла ножем щонайменше сім ударів в голову та живіт потерпілого, спричинивши при цьому численні колото-ріжучі рани голови, лівого плеча з пошкодженням артерії, наскрізної рани лівого передпліччя, живота, від яких останній помер.

Зловмисницю працівники поліції затримали того ж дня в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

З дозволу прокурора тіло потерпілого видано рідним для поховання на батьківщині.

На сьогодні досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснюється слідчими слідчого управління Головного управління Національної поліції в області, триває.
 
В рамках кримінального провадження організовано проведення першочергових слідчих (розшукових) дій, призначено ряд комплексних судових експертиз.

Обвинувачена продовжує утримуватися під вартою.


Довідково: максимальна міра покарання за вчинення вищевказаного злочину передбачає позбавлення волі до 15 років.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 3847