Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.01.2019

Дев’ятнадцятирічному хмельничанину загрожує до 8 років позбавлення волі за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень

За процесуального керівництва Хмельницької місцевої прокуратури слідчим відділом Хмельницького ВП Головного управління Національної поліції в області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно жителя обласного центру за фактом умисного нанесення ним тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння.
 
Подія сталася у ніч на 22 жовтня 2018 року поблизу одного з нічних клубів міста Хмельницького.
 
Дев’ятнадцятирічний зловмисник після словесного конфлікту із малознайомим чоловіком, що знаходився напідпитку, наніс йому декілька ударів кулаком в область обличчя, від яких останній впав та вдарився головою об бетонні сходи.
 
Унаслідок цих дій потерпілий отримав важку черепно-мозкову травму, тривалий час перебував у комі та по сьогодні лікується.
 
Підтримавши позицію місцевої прокуратури, Хмельницьким апеляційним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) направлено до Хмельницького міськрайонного суду.

Довідково: санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницькї області

кількість переглядів: 2344