Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2018

10 тонн палива вилучили правоохоронці з нелегальної автозаправної станції у м. Старокостянтинів (ФОТО)

Правоохоронними органами Хмельниччини проводиться активна, спільна та злагоджена робота, спрямована на протидію діяльності нелегальних автозаправних станцій та автозаправних пунктів на території області.
 

За результатами вжитих заходів, у межах досудового розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), що здійснюється за процесуального керівництва Старокостянтинівської місцевої прокуратури слідчим відділом Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, припинено діяльність нелегальної автозаправної станції у м. Старокостянтинів.
 

У ході проведення санкціонованого судом обшуку правоохоронцями із залученням працівників оперативного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області та спеціаліста ДП «Хмельницький науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» виявлено та вилучено близько10 тонн дизельного палива та устаткування для його продажу.
 

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, за клопотанням сторони обвинувачення на вилучене майно ухвалою суду накладено арешт.
 

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2541