Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2018

Правоохоронцями Хмельниччини припинено діяльність нелегальної автозаправної станції (ФОТО)

Прокуратурою Хмельницької області спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Хмельницькій області вживаються заходи щодо викриття та припинення діяльності нелегальних автозаправних станцій, з яких всупереч вимог законодавства, без належних дозвільних документів здійснювався продаж паливно-мастильних матеріалів сумнівної якості.
 

Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Олег Львовський.
 

Так,  галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч.1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
 

Встановлено, що на автозаправній станції, розташованій на території Хмельницького району, під виглядом дизельного палива реалізовувалися незаконно виготовлені паливно-мастильні матеріали.
 

Під час проведення санкціонованого обшуку нелегальної автозаправної станції виявлено та вилучено понад 1,6 тонн незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів та обладнання для його реалізації.
 

Загальна вартість вилученого перевищує 100 тис. гривень.
 

На даний час проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, та усіх обставин кримінального правопорушення.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2509