Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.11.2018

Правоохоронцями повідомлено про підозру водію, який у місті Шепетівка вчинив дорожньо-транспортну пригоду із смертельними наслідками

За процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 14 жовтня цього року у м. Шепетівка.
 

Встановлено, що водій автомобіля марки «Ford Fiesta», керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, здійснив наїзд на двох  жінок, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.
 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди одна з пішоходів отримала тілесні ушкодження, ступінь яких наразі встановлюється, інша жінка – травми не сумісні з життям.
 

На підставі наявних доказів водію автомобіля повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).
 

Стороною обвинувачення до суду спрямовано клопотання про обрання підозрюваній особі запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
 

Довідково:
санкція ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2121