Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2018

На Хмельниччині судитимуть керівника навчального закладу, який одержав неправомірну вигоду за сприяння у вступі абітурієнтки на навчання за державним замовленням

Прокуратурою Хмельниччини спільно з іншими уповноваженими на боротьбу із корупцією органами продовжується цілеспрямована робота з виявлення корупційних правопорушень та притягнення винних до відповідальності.
 

У серпні цього року, за безпосередньої участі працівників Шепетівської місцевої прокуратури, у взаємодії зі співробітниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого відділу Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області, завдяки скоординованим заходам та проведеним негласним слідчим (розшуковим) діям, під час одержання неправомірної вигоди викрито керівника одного із навчальних закладів м. Шепетівка.
 

За сприяння у вступі абітурієнтки до навчального закладу на денну форму навчання за державним замовленням педагог отримав у її матері 9 тис. грн.
 

Під час одержання неправомірної вигоди правопорушника викрито «на гарячому», а кошти вилучено.
 

Як повідомив заступник керівника Шепетівської місцевої прокуратури Вадим Мельник, за результатами досудового розслідування зібрано достатню кількість доказів вчинення вказаною особою кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду та в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища).
 

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено для розгляду до суду.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2506