Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2018

Правоохоронцями Хмельниччини виявлено та вилучено понад півтисячі літрів фальсифікованого алкоголю (ФОТО)

Завдяки скоординованим прокуратурою області та належно спланованим слідчим (розшуковим) діям працівниками фіскальної служби області під час проведення обшуків гаражного приміщення та торгівельного кіоску у місті Хмельницькому виявлено та вилучено більше 500 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки та коньяку, а також засоби для незаконного виготовлення фальсифікату.

Так, галузевим відділом прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області за ч.ч. 1-3 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення з метою збуту, зберігання та збут незаконно виготовлених алкогольних напоїв).

Встановлено, що мешканець міста Хмельницького у власному гаражному приміщенні незаконно виготовляв алкогольні напої під виглядом горілки та коньяку, які розливав у пластикові пляшки різної ємності та в подальшому реалізовував у торгівельному кіоску на території одного з продовольчих ринків обласного центру.

Загальна вартість вилученого майна становить понад 130 тис. гривень.

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити потрапляння неякісної продукції до споживачів.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2200