Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2017

На Хмельниччині правоохоронцями виявлено підпільний цех, під час обшуків у якому вилучено фальсифікований алкоголь з підробленими акцизними марками (ФОТО)

Завдяки скоординованим заходам та належно спланованим за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури слідчим (розшуковим) діям співробітниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України у співпраці із слідчими слідчого відділу Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області викрито та припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення фальсифікованого алкоголю.
 

Так, місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених марок акцизного податку).
 

За результатами проведення санкціонованих обшуків встановлено, що на території Шепетівського району діяв підпільний цех, де зберігались фальсифіковані алкогольні напої з підробленими марками акцизного збору.
 

Так, за місцем зберігання спиртних напоїв виявлено та вилучено більше 300 акцизних марок з ознаками підроблення, понад 2,5 тис. пляшок готової алкогольної продукції, близько 500 літрів спирту, а також інші предмети для виготовлення фальсифікованого алкоголю.
 

Окрім цього, вилучено автомобіль, на якому перевозили сировину та фальсифіковану продукцію.
 

До Шепетівського міськрайонного суду надіслано клопотання про накладення арешту на вилучене майно.
 

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось попередити введення фальсифікованої продукції в господарський обіг.
 

Наразі слідчими слідчого відділу Шепетівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, та усіх обставин кримінального правопорушення.
 
 
Прес-служба прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 2240