Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2017

Правоохоронцями Хмельниччини викрито та припинено діяльність 4 гральних закладів (ФОТО)

Правоохоронними органами області продовжується системна робота з припинення діяльності заборонених законом гральних закладів на території області.

Працівниками прокуратури області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

В межах вказаного кримінального провадження, у тісній взаємодії і координації працівників прокуратури та ГУ НП в Хмельницькій області, учора, 13 липня цього року, на Хмельниччині викрито 4 підпільних гральних заклади - два в м. Старокостянтинові та по одному в  містах Хмельницькому та Дунаївці.

Гральні заклади були замасковані під вивісками лотереї «Спортлото».

В ході проведення працівниками ГУНП в Хмельницькій області санкціонованих судом обшуків виявлено 50 одиниць комп’ютерної техніки із встановленим програмним забезпеченням для комп’ютерних ігор та грошові кошти в сумі 17 000 грн.

Усі предмети і кошти, які використовувались у злочинній діяльності, вилучено.

На даний час проводяться першочергові, невідкладні слідчі дії, спрямовані на збір та фіксацію доказів, а також вживаються заходи до встановлення всіх осіб, причетних до вчинення вказаного злочину.

З метою забезпечення збереження речових доказів та подальшого проведення відповідних експертиз, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене  майно.
 
 
 Прес-служба прокуратури Хмельницької області
Сохранить

кількість переглядів: 2169