Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2018

Робота органів прокуратури Хмельниччини із забезпечення доступу до публічної інформації у 2017 році

На виконання вимог законодавства органами прокуратури вживалися усі необхідні заходи, спрямовані на забезпечення права кожного на інформацію.
 

Упродовж 2017 року органами прокуратури області розглянуто 89 інформаційних запитів, ще 18 запитів надіслано іншим розпорядникам.
 

Найбільше запитів на інформацію надійшло від громадян - 68. Юридичними особами скеровано 39 запитів, засобами масової інформації - 19, громадськими організаціями - 16.
 

На особистому прийомі запитувачами подано 16 запитів, ще 55 надійшло електронною поштою та 36 поштовим зв’язком.
 

28% від загальної кількості запитів на інформацію, які вирішувались органами прокуратури області у 2017 році, розглянуто місцевими прокуратурами.
 

Із загальної кількості запитів, що надійшли до підпорядкованих прокуратур, 11 стосовно надання інформації задоволено, у 12 випадках надано роз'яснення та відмовлено у задоволенні 2, ще 5 запитів направлено за належністю іншим розпорядникам.
 

Крім того, з кадрових питань та питань організаційно-розпорядчої діяльності органами прокуратури області розглянуто по 7 запитів, з питань досудового розслідування – 5, з питань представництва інтересів громадян і держави у суді - 1. З інших питань розглянуто 43 запитів.
 

Усі запити розглянуто в межах визначеного Законом  строку.
 
 
Відділ організації прийому
громадян, розгляду звернень та запитів
прокуратури Хмельницької області

кількість переглядів: 1142